• شنبه تا پنجشنبه ساعت 8:00 الی 17:00

خرید سبوس

  • تعداد محصولات فروشگاه :

سبوس برنج 10 کیلویی

موجود در انبار

0 تومان


خرید سبوس برنج ( قیمت سبوس برنج با بهترین کیفیت ) – برنجکده

به احتمال زیاد تا به حال کلمه سبوس به گوش تان خورده است! حتی ممکن است به دنبال خرید سبوس باشید و تجربه مصرف آن را داشته باشید. ما در این مطلب از سایت برنجکده قصد داریم به سراغ بررسی نکات مربوط به خرید سبوس برنج برویم و ببینیم برای خرید سبوس برنج باید به چه نکاتی توجه کنیم. در ادامه این مطلب از سایت برنجکده همراه ما باشید.
در گام اول باید به سراغ بررسی سبوس برنج برویم و ببینیم سبوس برنج چیست.

سبوس برنج چیست ؟

سبوس برنج لایه خارجی دانه برنج است که حاوی مواد مغذی زیادی مانند فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است. سبوس برنج معمولاً در هنگام آسیاب کردن برنج برای تولید برنج سفید جدا می شود.
سبوس برنج از سه لایه تشکیل شده است:

    • لایه خارجی:
      این لایه حاوی فیبر، پروتئین، ویتامین های گروه B، و مواد معدنی مانند منگنز، مس، و سلنیوم است.
    • لایه میانی:
      این لایه حاوی فیبر، پروتئین، و ویتامین های گروه B است.
    • لایه داخلی:
      این لایه حاوی فیبر، پروتئین، ویتامین های گروه B، و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، و روی است.

سبوس برنج را می توان به صورت پودر، مکمل، یا غذاهای آماده مصرف کرد. پودر سبوس برنج را می توان به انواع غذاها مانند غلات صبحانه، سوپ، و سالاد اضافه کرد. مکمل های سبوس برنج را می توان به صورت کپسول یا قرص مصرف کرد. غذاهای آماده مصرف سبوس برنج مانند نان سبوس دار و غلات سبوس دار را می توان از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کرد. سبوس برنج یک ماده غذایی مغذی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. مصرف سبوس برنج در مقادیر متعادل توصیه می شود.

تاریخچه سبوس برنج در ایران

تولید سبوس برنج در ایران قدمتی طولانی دارد. از زمان های قدیم، سبوس برنج به عنوان یک ماده غذایی مغذی و پر خاصیت شناخته می شده است. سبوس برنج معمولاً در هنگام آسیاب کردن برنج برای تولید برنج سفید جدا می شود. در گذشته، سبوس برنج معمولاً دور ریخته می شد. اما امروزه، با توجه به فواید سبوس برنج برای سلامتی، تولید سبوس برنج در ایران رونق گرفته است.
در گذشته، سبوس برنج عمدتاً به صورت سنتی تولید می شد. این روش تولید، بسیار زمان بر و پر زحمت بود. در این روش، برنج را با استفاده از آسیاب های دستی یا سنتی آسیاب می کردند و سبوس آن را جدا می کردند.
در سال های اخیر، با پیشرفت فناوری، روش های جدیدی برای تولید سبوس برنج ابداع شده است. این روش های جدید، بسیار سریع تر و کارآمدتر از روش های سنتی هستند. در این روش ها، از دستگاه های صنعتی برای آسیاب کردن برنج و جدا کردن سبوس آن استفاده می شود.
امروزه، تولید سبوس برنج در ایران در مقیاس صنعتی انجام می شود. کارخانه های تولید سبوس برنج در ایران، سبوس برنج را با استفاده از روش های صنعتی تولید می کنند و آن را به صورت پودر، مکمل، یا غذاهای آماده مصرف به بازار عرضه می کنند.
بعد از اینکه با سبوس برنج و تاریخچه آن آشنا شدیم، به سراغ بررسی انواع سبوس برنج خواهیم رفت و خواهیم دید  که در مجموع چند نوع سبوس برنج وجود دارد.

انواع سبوس برنج و ویژگی های هر کدام

انواع سبوس برنج و ویژگی های هر کدام

اگر بخواهیم به طور تخصصی انواع سبوس برنج را بررسی کنیم، می توانیم بگوییم به طور کلی، سه نوع سبوس برنج وجود دارد:

سبوس برنج کامل
این نوع سبوس از پوسته خارجی، لایه پروتئینی و لایه نشاسته ای برنج کامل تشکیل شده است. سبوس برنج کامل حاوی بیشترین مقدار مواد مغذی است و از نظر ارزش غذایی غنی ترین نوع سبوس برنج است.

سبوس برنج سفید
این نوع سبوس از پوسته خارجی برنج سفید تشکیل شده است. سبوس برنج سفید حاوی مقدار کمتری مواد مغذی نسبت به سبوس برنج کامل است.

سبوس برنج قهوه ای
این نوع سبوس از لایه پروتئینی و لایه نشاسته ای برنج قهوه ای تشکیل شده است. سبوس برنج قهوه ای حاوی مقدار بیشتری مواد مغذی نسبت به سبوس برنج سفید اما کمتر از سبوس برنج کامل است.

در  ادامه به سراغ بررسی ویژگی هر کدام از این سبوس ها خواهیم رفت و آن را با هم مورد بررسی قرار می دهیم.

سبوس برنج کامل

  • حاوی بیشترین مقدار مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است.
  • از نظر ارزش غذایی غنی ترین نوع سبوس برنج است.
  • برای سلامتی قلب، گوارش و کنترل وزن مفید است.
  • می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

سبوس برنج سفید

  • حاوی مقدار کمتری مواد مغذی نسبت به سبوس برنج کامل است.
  • می تواند به بهبود هضم و کاهش کلسترول خون کمک کند.

سبوس برنج قهوه ای

  • حاوی مقدار بیشتری مواد مغذی نسبت به سبوس برنج سفید است، اما کمتر از سبوس برنج کامل.
  • می تواند به بهبود هضم و کاهش کلسترول خون کمک کند.

به طور کلی، سبوس برنج یک ماده غذایی مغذی است که می تواند به سلامتی شما کمک کند. با این حال، مهم است که نوع سبوس برنج را که انتخاب می کنید، با توجه به نیازهای خود انتخاب کنید. اگر به دنبال سبوس برنج با بیشترین مقدار مواد مغذی هستید، سبوس برنج کامل بهترین گزینه است. اگر به دنبال سبوس برنج با قیمت مناسب تر هستید، سبوس برنج قهوه ای گزینه مناسبی است.
با بررسی انواع سبوس یک سوال معمولا در ذهن افراد ایجاد می شود و آن هم این است که  آیا سبوس غلات مختلف از نظر ارزش غذایی با هم تفاوت دارند؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد.

ارزش غذایی انواع سبوس ها

سبوس برنج، سبوس گندم، سبوس جو و سبوس ذرت از جمله سبوس های غلات رایج هستند که از نظر ارزش غذایی با یکدیگر تفاوت هایی دارند. با توجه به این که این سبوس ها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، در ادامه به سراغ بررسی و مقایسه این سبوس ها با یکدیگر خواهیم رفت.

  • سبوس برنج

سبوس برنج از پوسته خارجی، لایه پروتئینی و لایه نشاسته ای برنج کامل تشکیل شده است. این بخش ها حاوی خواص بسیاری برای سلامتی هستند و حتی برای درمان بیماری ها هم مورد استفاده قرار می گیرند.
در جدول زیر، ارزش غذایی سبوس برنج ارائه شده است:

ماده تشکیل دهنده مقدار در 100 گرم
انرژی 316 کیلو کالری
پروتئین 14 گرم
چربی 3.5 گرم
کربوهیدرات 63.2 گرم
فیبر 32.8 گرم
کلسیم 79 میلی گرم
آهن 16.7 میلی گرم
منیزیم 781 میلی گرم
فسفر 816 میلی گرم
پتاسیم 816 میلی گرم
روی 9.5 میلی گرم
منگنز 4.2 میلی گرم
نیاسین 5.2 میلی گرم
تیامین 0.6 میلی گرم
ویتامین B6 0.6 میلی گرم

  • سبوس گندم

سبوس گندم، مانند سبوس برنج که از پوسته دانه های برنج تشکیل میشد؛ از پوسته دانه گندم تهیه می شود. سبوس گندم بصورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرد و برای سلامتی انسان مفید است. این نوع سبوس می تواند از ابتلا به بیماری های پوکی استخوان، اختلالات گوارشی، بیماری های قلبی و عروقی، سوءِ هاضمه و ضعف عمومی جلوگیری کند. در جدول زیر می توانید ارزش غذایی 100 گرم سبوس گندم را مشاهده فرمایید:

ماده تشکیل دهنده مقدار در 100 گرم
انرژی 216 کیلو کالری
پروتئین 15.55 گرم
چربی 4.25 گرم
کربوهیدرات 64.51 گرم
فیبر 42.80 گرم
کلسیم 73 میلی گرم
آهن 10.57 میلی گرم
منیزیم 611 میلی گرم
فسفر 1013 میلی گرم
پتاسیم 1182 میلی گرم
روی 7.27 میلی گرم
منگنز 11.5 میلی گرم
نیاسین 13.58 میلی گرم
تیامین 0.52 میلی گرم
ویتامین B6 1.30 میلی گرم

  • سبوس جو

برای تهیه سبوس جو، پوسته سفت و غیر قابل هضم دانه های جو، کنده و پودر می شود. این ماده غذایی حاوی فیبر، پروتئین و سلنیوم است که بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک بسیاری می کند. جو (مخصوصا جو دو سر) از غلاتی است که سبوس آن خواص زیادی دارد و مصرف آن توسط متخصصان تغذیه توصیه می شود. 

ماده تشکیل دهنده مقدار در 100 گرم
انرژی 246 کیلو کالری
پروتئین 17.30 گرم
چربی 7.03 گرم
کربوهیدرات 66.22 گرم
فیبر 15.4 گرم
کلسیم 58 میلی گرم
آهن 5.41 میلی گرم
منیزیم 235 میلی گرم
فسفر 734 میلی گرم
پتاسیم 566 میلی گرم
روی 3.11 میلی گرم
منگنز 5.63 میلی گرم
نیاسین 0.93 میلی گرم
تیامین 1.17 میلی گرم
ویتامین B6 0.17 میلی گرم

  • سبوس ذرت

احتمالا نام سبوس ذرت، نسبت به سبوس برنج یا گندم کمتر به گوشتان خورده است. شاید هم تا بحال نام این ماده را هم نشنیده باشید و حالا با خواندن آن متعجب شده باشید! دلیل این امر آن است که سبوس ذرت یا همان پوسته ذرت غنی شده، اغلب برای دامداری و مرغداری مصرف می شود. با این حال این نوع سبوس هم از قائده سایر سبوس ها مستثنی نیست و ارزش غذایی بالایی دارد. مقدار مواد مغذی موجود در این سبوس مفید را در جدول زیر مشاهده کنید:

ماده تشکیل دهنده مقدار در 100 گرم
انرژی 224 کیلو کالری
پروتئین 8.36 گرم
چربی 0.92 گرم
کربوهیدرات 85.64 گرم
فیبر 79 گرم
کلسیم 42 میلی گرم
آهن 2.79 میلی گرم
منیزیم 64 میلی گرم
فسفر 72 میلی گرم
پتاسیم 44 میلی گرم
روی 1.56 میلی گرم
منگنز 0.14 میلی گرم
نیاسین 2.74 میلی گرم
تیامین 0.01 میلی گرم
ویتامین B6 0.15 میلی گرم

همانطور که در جدول های بالا مشاهده کردید، سبوس برنج کامل حاوی مقادیر بالایی از فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است. این مواد مغذی برای سلامتی قلب، گوارش و کنترل وزن مفید هستند.اما در نهایت، انتخاب نوع سبوس غلات به نیازهای شما و ترجیحات شما بستگی دارد. اگر به دنبال سبوس غلات با بیشترین مقدار مواد مغذی هستید، سبوس برنج کامل یا سبوس جو دو سر بهترین گزینه برای شما هستند. 
بعد از این که به طور کامل با ارزش غذایی سبوس ها آشنا شدیم به سراغ بررسی موضوع مهم دیگری در زمینه خرید سبوس برنج ، یعنی خواص سبوس برنج برای بدن خواهیم رفت.

خواص سبوس برنج برای بدن ( چرا باید سبوس برنج مصرف کنیم ؟ )

همان طور که می دانید و در بخش های ابتدایی این مطلب هم توضیح دادیم؛ سبوس برنج یکی از مواد غذایی غنی از مواد مغذی است که می تواند برای سلامتی بدن مفید باشد. سبوس برنج از پوسته خارجی، لایه پروتئینی و لایه نشاسته ای برنج کامل تشکیل شده است. سبوس برنج کامل حاوی بیشترین مقدار مواد مغذی است و از نظر ارزش غذایی، غنی ترین نوع سبوس برنج است. در ادامه به بررسی خواص سبوس خواهیم رفت.
سبوس برنج به دلیل محتوای بالای فیبر می تواند به کاهش وزن کمک کند. فیبر باعث می شود که احساس سیری کنید و در نتیجه کمتر غذا بخورید. همچنین، فیبر می تواند به کاهش جذب کالری از غذا کمک کند.
در طب سنتی از سبوس برنج برای درمان بیماری های مختلفی مانند یبوست، اسهال، دیابت، چربی خون بالا و بیماری های قلبی عروقی استفاده می شود.
سبوس برنج حاوی ویتامین های E و C است که برای سلامتی پوست و مو مفید هستند. ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کند. ویتامین C نیز برای تولید کلاژن ضروری است که برای سلامتی پوست و مو مهم است.
علاوه بر خواصی که به آن ها اشاره کردیم، سبوس برنج حاوی ویتامین های بسیار زیادی است. از مهم ترین ویتامین ها و مواد مغذی موجود در سبوس می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • فیبر
  • پروتئین
  • ویتامین E
  • ویتامین B1
  • ویتامین B2
  • ویتامین B3
  • ویتامین B6
  • ویتامین B9
  • ویتامین C
  • منگنز
  • سلنیوم
  • آهن
  • فسفر

حال که با خواص سبوس برنج آشنا شدیم؛ به سراغ نکات مهمی در زمینه مصرف سبوس خواهیم رفت. دقت کنید که سبوس برنج هم مانند برنج اگر بیش از حد مصرف شود باعث بروز مشکل خواهد شد.

نکات مربوط به مصرف سبوس برنج

اولین نکته در این زمینه، نحوه مصرف سبوس برنج است که در حال حاضر سبوس برنج را می توان به صورت پودر، قرص یا کپسول مصرف کرد. همچنین، می توان آن را به غذاهای مختلف مانند سوپ، سالاد، اسموتی و ماست اضافه کرد.

نکته دوم در مورد مقدار مصرف سبوس برنج است که مقدار مصرف روزانه توصیه شده برای سبوس برنج 2 تا 3 قاشق غذاخوری است. اگر برای اولین بار سبوس برنج مصرف می کنید، بهتر است با مقدار کمتر شروع کنید و به تدریج مقدار آن را افزایش دهید.می توانید در این زمینه با پزشک یا مشاور تغذیه خود صحبت کنید.

و در نهایت، عوارض جانبی سبوس برنج نیز یکی از مواردی است که باید به آن توجه ویژه ای شود. دقت کنید که سبوس برنج به طور کلی بی خطر است، اما در برخی افراد ممکن است باعث عوارض جانبی خفیفی مانند نفخ، گاز و اسهال شود. اگر این عوارض جانبی را تجربه کردید، مصرف سبوس برنج را کاهش دهید یا قطع کنید.

چه افرادی میتوانند سبوس برنج بخورند ؟

چه افرادی میتوانند سبوس برنج بخورند ؟

همان طور که پیش از این به این موضوع اشاره کردیم؛ سبوس برنج محصولی بسیار مغذی است. تقریبا همه افراد اگر به درستی آنرا مصرف کنند، می توانند از این محصول استفاده کنند. اما ما در سایت برنجکده به شما توصیه می کنیم اگر جزء افراد زیر هستید حتما سبوس برنج را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

  • افراد دارای اضافه وزن یا چاقی

سبوس برنج به دلیل محتوای بالای فیبر می تواند به کاهش وزن کمک کند. فیبر باعث می شود که احساس سیری کنید و در نتیجه کمتر غذا بخورید. همچنین، فیبر می تواند به کاهش جذب کالری از غذا کمک کند.

  • افراد مبتلا به یبوست

سبوس برنج به دلیل محتوای بالای فیبر می تواند به درمان یبوست کمک کند. فیبر به نرم شدن مدفوع و تسهیل دفع کمک می کند.

  • افراد در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت یا چربی خون بالا

سبوس برنج حاوی مقادیر بالایی از فیبر است که می تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند. همچنین، سبوس برنج حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می توانند از آسیب به سلول ها جلوگیری کنند.

  • افراد با مشکلات پوستی و مو

سبوس برنج حاوی ویتامین های E و C است که برای سلامتی پوست و مو مفید هستند. ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کند. ویتامین C نیز برای تولید کلاژن ضروری است که برای سلامتی پوست و مو مهم است.

شرایط نگهداری از سبوس برنج پس از خرید آن چیست ؟

سبوس برنج یک ماده غذایی حساس است که باید در شرایط مناسب نگهداری شود. اگر شرایط نگهداری سبوس برنج مناسب نباشد، ممکن است خواص خود را از دست بدهد یا حتی فاسد شود.
سبوس برنج را باید در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید. دمای مناسب برای نگهداری سبوس برنج بین 10 تا 20 درجه سانتیگراد است. همچنین، سبوس برنج را باید در ظرفی در بسته نگهداری کنید تا از تماس آن با هوا و رطوبت جلوگیری شود.
اگر سبوس برنج را در شرایط مناسب نگهداری کنید، می تواند تا 12 ماه ماندگاری داشته باشد. اما اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد؛ ممکن است ماندگاری سبوس برنج کاهش یابد.اگر سبوس برنج فاسد شود، ممکن است علائم زیر را نشان دهد:

  • تغییر رنگ
  • تغییر بو
  • تغییر مزه
  • وجود حشرات در آن

اگر سبوس برنج شما علائمی از فاسد شدن نشان داد، آن را دور بریزید و مصرف نکنید چرا که مصرف سبوس فاسد میتواند باعث مسمومیت شما شود.

خرید سبوس برنج از سایت برنجکده

اگر به دنبال خرید سبوس برنج هستید؛ فروشگاه برنجکده بهترین گزینه برای شماست. یکی از مزیت ‌هایی که فروشگاه برنجکده برای خرید سبوس برنج دارد این است که همه محصولات این فروشگاه ضمانت کیفیت دارند و شما با خیالی آسوده می‌ توانید انواع برنج ‌های موجود در این سایت را خریداری کنید. علاوه بر ضمانت کیفیت، وجود پشتیبانی و مشاوره رایگان قبل از خرید باعث می ‌شود که شما دیگر هیچ نگرانی در مورد خرید برنج و محصولات مرتبط با آن نداشته باشید.
 اگر نمی‌ دانید کدام نوع سبوس برنج مناسب شماست و یا نمی ‌دانید چطور باید سفارش خود را ثبت کنید؛ می ‌توانید با شماره 02191018374 تماس بگیرید تا کارشناس‌ های مجرب برنجکده به طور کامل و رایگان شما را در این زمینه راهنمایی کنند.

نظرات

لطفا تجربه خودتان در استفاده از این محصول را به اشتراک بگذارید.

Arad Abedii

19 اردیبهشت 1403

سلام. من یه رژیم غذایی گرفتم از اینستا که برام سبوس فرستاده بودن باید قبل غذا می خوردم. در طول ۴ روز ۱ کیلو کم کردم ولی بعدش دیگه کلن هیچ غذایی نمی تونم بخورم و هر چی می خورم بالا میارم و قفسه سینه و پشتم درد می کنه. به طوری که یه شب فکر کردم دیگه دارم سکته می کنم. خیلی مواظب باشید. تاثیر سبوس زمانیه که روی دونه های چسبیده باشه، که به برنج قهوه ای معروفه

محدثه فرزادی

18 اردیبهشت 1403

سبوس برنج رو با ماست قاطی کنید خیلی مفیده و برای رژیم غذایی خیلی خوبه چون با خوردنش تا چند ساعت احساس گرسنگی ندارین. من دفعه اول 2 کیلو سفارش دادم و قصد دارم دفعه بعد میزان بیشتری سفارش بدم ممنون ازتون

آرزو

18 اردیبهشت 1403

سلام خسته نباشید این محصول سبوس برنج قهوه ای هست؟

AhmadReza

18 اردیبهشت 1403

سلام این محصول سبوس تخمیری هست یا خام؟

یک نقد و بررسی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های الزامی مشخص شده اند

captcha